Logo - Archief Eemland

Zoeken door alles

Bouwdossiers alleen op afspraak in te zien

Archief Eemland werkt vanaf 10 mei alleen op afspraak. Alle  bouwdossiers en bouwtekeningen zijn dan alleen nog via telefoonnummer 14033 op afspraak in te zien. Daarmee sluit het archief aan op de gemeentelijke dienstverlening.

Alleen nog op afspraak
Alle bouwdossiers tussen 1990-2011 die eerst in te zien waren op het stadhuis zijn verhuisd naar Achief Eemland en bij ons op de 3e verdieping van het Eemhuis in te zien.
Daarnaast zijn vanaf 10 mei alle bouwdossiers en bouwtekeningen alleen nog op afspraak in te zien. Het grote voordeel hiervan is dat de stukken voor u klaarliggen bij uw bezoek en u niet hoeft te wachten.  

Hoe maak je een afspraak?
Maak een afspraak via telefoonnummer 14033. Dat kan tot één dag van tevoren voor 16.00 uur. Ons depot sluit om 16.00 uur.
Per e-mail ontvangt u een bevestiging. De archiefstukken liggen op de afgesproken tijd voor u klaar.

Maatwerk voor bezoekers
Babs den Dulk, Adviseur Dienstverlening en Publieksbereik: ‘Archief Eemland wil graag de dienstverlening optimaliseren. Wie een bouwdossiers of bouwtekening wil inzien, kan telefonisch een afspraak maken. Misschien is het in het begin even wennen maar ik hoop dat deze werkwijze snel ingeburgerd raakt. Wij kunnen zo maatwerk leveren en beter rekening houden met piekmomenten van bezoekers aan het archief.’

Archief Eemland is een professionele dienstverlener van historische informatie in Amersfoort en de regio Eemland die oog heeft voor de vraag van de klant en hen bedient met kennis van zaken, een gevarieerd productenpakket én persoonlijke aandacht. Kwaliteit van de dienstverlening staat daarbij hoog in het vaandel.

 Bouwplan

dinsdag 10 april 2018