Logo - Archief Eemland

Zoeken door alles

Bouwdossiers alleen op afspraak in te zien

Archief Eemland werkt alleen op afspraak. Daarmee sluit het archief aan op de gemeentelijke dienstverlening.

Bouwdossiers Eemnes

  • De bouwdossiers van Eemnes over de periode 1947 tot 2017 zijn online aan te vragen via de website.
  • Bouwdossiers vóór 1947 kunnen bezoekers opvragen bij Archief Eemland door het maken van een afspraak . Een papieren versie is te raadplegen op de publieksruimte op de derde verdieping van het Eemhuis.
  • Bouwdossiers van 2017 tot heden zijn te raadplegen bij de gemeente Eemnes. Hiervoor maakt u eerst een afspraak. Dit kan per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 14 035.

Alleen nog op afspraak
Alle bouwdossiers tussen 1990-2011 die eerst in te zien waren op het stadhuis zijn verhuisd naar Achief Eemland en bij ons op de 3e verdieping van het Eemhuis in te zien.
Daarnaast zijn vanaf 10 mei alle bouwdossiers en bouwtekeningen alleen nog op afspraak in te zien. Het grote voordeel hiervan is dat de stukken voor u klaarliggen bij uw bezoek en u niet hoeft te wachten.  

Hoe maak je een afspraak?
Maak een afspraak via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Maatwerk voor bezoekers
Babs den Dulk, Adviseur Dienstverlening en Publieksbereik: ‘Archief Eemland wil graag de dienstverlening optimaliseren. Wie een bouwdossiers of bouwtekening wil inzien, kan telefonisch een afspraak maken. Misschien is het in het begin even wennen maar ik hoop dat deze werkwijze snel ingeburgerd raakt. Wij kunnen zo maatwerk leveren en beter rekening houden met piekmomenten van bezoekers aan het archief.’

Archief Eemland is een professionele dienstverlener van historische informatie in Amersfoort en de regio Eemland die oog heeft voor de vraag van de klant en hen bedient met kennis van zaken, een gevarieerd productenpakket én persoonlijke aandacht. Kwaliteit van de dienstverlening staat daarbij hoog in het vaandel.

 Bouwplan

dinsdag 10 april 2018