Logo - Archief Eemland

Zoeken door alles

Aangepaste coronamaatregelen

Draag een mondkapje!
Voor uw en onze veiligheid vragen we u om bij een bezoek aan het Eemhuis en op onze publieksvloer een mondkapje te dragen.

Bouwtekeningen- en/of bouwdossiers inzien?
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, plannen wij minder afspraken in. Neem contact met ons op door het sturen van een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin uw naam, telefoonnummer en het adres van het object waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u beter van dienst zijn wanneer u aangeeft waar u naar op zoek bent.

Historisch onderzoek doen?
Wilt u historisch onderzoek doen? Neem dan contact met ons op via (033) 469 5017 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij geven op dit moment voorrang aan de afhandeling van bouwdossiers, maar wellicht kunnen we u digitaal verder helpen.

Let op!
Wij streven ernaar om uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen maar door het grote aantal verzoeken om inzage in stukken, kunnen de wachttijden oplopen.

Onze expo bezoeken?
Wilt u onze expositie bezoeken? Dan moet u vooraf een plek reserveren door te bellen via (033) 469 5017. 'Nou gaan we Ploeghen!', onze nieuwe expositie, is te zien vanaf maandag 19 oktober a.s.