Logo - Archief Eemland

Zoeken door alles

Heropening publieksvloer en expo

Door de versoepeling van de maatregelen tegen het Coronavirus is onze publieksvloer weer open. U kunt, alleen op afspraak, (archief-)stukken inzien en/of onze tentoonstelling "Amersfoort bevrijd. Vreugde & verdriet" bekijken. 

Om besmetting met het Coronavirus te voorkomen kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen op onze publieksvloer. Daarom vragen we u om van tevoren een afspraak te maken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (033) 469 5017. Een van onze publieksarchivarissen neemt dan contact met u op.  

Met het bewijs van de afspraak, bijvoorbeeld een e-mail op uw mobiele telefoon of iPad of een uitgeprinte versie van de e-mail, meldt u zich bij een van de medewerkers bij de ingang van het Eemhuis. Daarna kunt u gelijk doorlopen naar de derde verdieping of u neemt de lift. Volg de aanwijzing van de medewerkers van het Eemhuis voor de juiste looproute.

Tips voor uw bezoek aan onze publieksvloer:

  • Kom zo veel mogelijk alleen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Miv dinsdag 1 juni zijn wij open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Let op: in het Eemhuis is geen toiletbezoek mogelijk.