Logo - Archief Eemland

Zoeken door alles

Heropening publieksvloer en expo

Door de versoepeling van de maatregelen tegen het Coronavirus is onze publieksvloer weer open. U kunt, alleen op afspraak, (archief-)stukken inzien en/of onze tentoonstelling "Amersfoort bevrijd. Vreugde & verdriet" bekijken. Bekijk het filmpje dat we maakten over de aangepaste dienstverlening. 

Om besmetting met het Coronavirus te voorkomen kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen op onze publieksvloer. Daarom vragen we u om van tevoren een afspraak te maken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (033) 469 5017. Een van onze publieksarchivarissen neemt dan contact met u op.  

Met het bewijs van de afspraak, bijvoorbeeld een e-mail op uw mobiele telefoon of iPad of een uitgeprinte versie van de e-mail, meldt u zich bij een van de medewerkers bij de ingang van het Eemhuis. Daarna kunt u gelijk doorlopen naar de derde verdieping of u neemt de lift. Volg de aanwijzing van de medewerkers van het Eemhuis voor de juiste looproute.

Tips voor uw bezoek aan onze publieksvloer:

  • Kom zo veel mogelijk alleen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Miv dinsdag 1 juni zijn wij open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Let op: in het Eemhuis is geen toiletbezoek mogelijk.