Zoeken door alles

Afspraak maken

Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom op de publieksvloer van Archief Eemland op de derde verdieping van het Eemhuis. Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hier meer over onze tarieven en huisregels.

Wilt u informatie uit het archief? Om uw bezoek zo goed mogelijk te begeleiden werken we op afspraak. Laat ons weten wanneer u zou willen komen per mail of telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (033) 469 5017. Daarbij horen we graag wat u wilt inzien of helpen u op weg met hetgeen u kunt opvragen. Voor het opvragen van bouwtekeningen en bouwdossiers leest u hier meer informatie.

Voor archiefstukken, geef het door als volgt: toegangsnummer - inventarisnummer. (kopiëren - plakken voorkomt typefouten, dan ligt het juiste voor u klaar).
Bij bibliotheekboeken ontvangen we graag de titel van het boek en de plaatsingscode.

Bezoek ook onze expositie over de geschiedenis van het Eemkwartier 'Van Werk tot Broedplaats de geschiedenis van het Eemkwartier'. De toegang is gratis en een afspraak hiervoor is niet nodig.