Zoeken door alles

Afspraak maken

 

Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom op de publieksvloer van Archief Eemland op de derde verdieping van het Eemhuis. Wij zijn open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hier meer over onze tarieven en huisregels.

Wilt u informatie uit het archief? Om uw bezoek zo goed mogelijk te begeleiden werken we op afspraak. Laat ons weten wanneer u zou willen komen per mail of telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (033) 469 5017. Daarbij horen we graag wat u wilt inzien. Voor het opvragen van bouwtekeningen en bouwdossiers staat hier meer informatie, vaak is een afspraak niet nodig.

Voor archiefstukken, geef het door als volgt: toegangsnummer - inventarisnummer. (kopiëren - plakken voorkomt typefouten, dan ligt het juiste voor u klaar). Of kopieer de link van het inventarisnummer, te vinden onder de drie puntjes (zie de printscreen hieronder).

2C868647 C2B7 43C4 9FEA 500BF36D654F 

Bij bibliotheekboeken ontvangen we graag de titel van het boek en de plaatsingscode.

Bezoek onze expositie over de geschiedenis van het Eemkwartier 'Van Werk tot Broedplaats de geschiedenis van het Eemkwartier'. De toegang is gratis.