Zoekresultaat

Uw zoekacties:
 0890 Stichting Parkeer- en Verkeersvoorzieningen Binnenstad Amersfoort te Amersfoort, 1984-1985
 
 
Zoek in deze inventaris
 
 
 
 
 
Inventaris
Deze stichting is in 1984 opgericht door de gemeente Amersfoort ten behoeve van de te bouwen parkeergarage in de Koestraat. De stichting oefent de rechten van de algemene vergadering van aandeelhouders uit voor de N.V. Parkeergarages Amersfoort. De gemeente Amersfoort neemt deel in het maatschappelijk kapitaal van de NV Parkeergarages Amersfoort. De aldus verkregen aandelen zijn in administratie overgedragen aan de Stichting Parkeer- en Verkeersvoorzieningen Binnenstad Amersfoort. Directie en beheer van de parkeergarage werd opgedragen aan Kamerbeek Onroerend Goed Makelaars BV. Daarmee werd Kamerbeek ook benoemd door het college van B&W tot directeur van de NV Parkeergarages Amersfoort.
Kenmerken
Datering:
1984-1985
Soort toegang:
Plaatsingslijst
Omvang:
0,05 m
Herkomst:
wet
Citeerinstructie:
Bij het citeren in annotatie en verantwoording dient het archief tenminste eenmaal volledig en zonder afkortingen te worden vermeld. Daarna kan worden volstaan met verkorte aanhaling.
VOLLEDIG:
Archief Eemland, Amersfoort. Toegang 0890 Stichting Parkeer- en Verkeersvoorzieningen Binnenstad Amersfoort te Amersfoort, 1984-1985
VERKORT:
NL-AmfAE 0890
Categorie:
  • Zonder categorie
Archiefvormer(s)::
 
 
 
MAIS-(M)DWS is een product van DE REE archiefsystemen BV
meer informatie over MAIS-(M)DWS