Vanaf 10 mei: bouwdossiers inzien alleen op afspraak

Archief Eemland gaat vanaf 10 mei op afspraak werken. Alle  bouwdossiers en bouwtekeningen zijn dan alleen nog via telefoonnummer 14033 op afspraak in te zien. Daarmee sluit het archief aan op de gemeentelijke dienstverlening.

Alleen nog op afspraak
Op het moment zijn alleen de bouwdossiers tot 1990 in te zien bij Archief Eemland. De bouwdossiers tussen 1990-2011 zijn in te zien op het stadhuis. Hierin komt verandering. Tot 10 mei verhuizen alle bouwdossiers in de periode 1990-2011 naar Archief Eemland. Na de verhuizing zijn  alle bouwdossiers tot 2011 op de 3e verdieping van het Eemhuis in te zien.
Daarnaast zijn vanaf 10 mei alle bouwdossiers en bouwtekeningen alleen nog op afspraak in te zien. Het grote voordeel hiervan is dat de stukken voor u klaarliggen bij uw bezoek en u niet hoeft te wachten.  

Hoe maak je een afspraak?
Maak een afspraak via telefoonnummer 14033. Dat kan tot één dag van tevoren. Per e-mail ontvangt u een bevestiging. De archiefstukken liggen op de afgesproken tijd voor u klaar.

Maatwerk voor bezoekers
Babs den Dulk, Adviseur Dienstverlening en Publieksbereik: ‘Archief Eemland wil graag de dienstverlening optimaliseren. Wie een bouwdossiers of bouwtekening wil inzien, kan telefonisch een afspraak maken. Misschien is het in het begin even wennen maar ik hoop dat deze werkwijze snel ingeburgerd raakt. Wij kunnen zo maatwerk leveren en beter rekening houden met piekmomenten van bezoekers aan het archief.’

Archief Eemland is een professionele dienstverlener van historische informatie in Amersfoort en de regio Eemland die oog heeft voor de vraag van de klant en hen bedient met kennis van zaken, een gevarieerd productenpakket én persoonlijke aandacht. Kwaliteit van de dienstverlening staat daarbij hoog in het vaandel.

 Bouwplan

dinsdag 10 april 2018